Снимка: istock

Продукти:

8 яйца
8 супени лъжици майонеза
1 чаена лъжица горчица
4 супени лъжици нарязан пресен лук
Сол и черен пипер на вкус
¼ чаена лъжица червен пипер
 
Приготвяне:
 
Сварете яйцата в студена вода. 10 минути след като водата заври ги свалете от огъня. Охладете ги под течаща вода. Обелете черупките и изчакайте да изстинат. Сложете ги в купа. Намачкайте ги. Добавете майонезата, горчицата и лука. Овкусете със сол, червен и черен пипер. Разбъркайте много добре. Сервирайте върху брускети или препечени филийки.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase