Снимка: istock

Продукти:

450 г паста по избор
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици люта паста чили
450 г пилешки гърди без кост и кожа, нарязани
6 супени лъжици песто от босилек
40 г пармезан, настърган
25 г нарязан кориандър
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода. Отцедете. Загрейте тиган на средна температура. В него сложете пилешкото и чилито. Разбъркайте и гответе за около 10 минути, докато месото побелее и пусне соковете си. Добавете пастата в тигана, пестото, пармезана и кориандъра. Разбърквайте, докато всички съставки се стоплят добре в тигана. Сервирайте веднага.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase