Снимка: Pixabay

Депресията е един гигантски спектър от емоции и може да засегне всеки. Имаме различни начини за справяне с депресивните състояния и един и същи метод може да не работи еднакво добре при всеки.

Според астролозите представителите на четири зодиакални знака са по-склонни да страдат от депресия. Тези, които са по-интуитивни и емоционални, са застрашени в по-голяма степен, защото винаги мислят как могат да помогнат на другите.

Кои са четирите зодиакални знака, при които тази опасност е най-голяма?

Телец

Телецът е склонен към депресия, защото предпочита да бъде с някого, когото обича, вместо да прекарва времето си сам.

Често за него е трудно да открие щастие в самотата, защото се чувства най-комфортно, когато е заобиколен от любимите си хора. Депресията може да засегне Телеца, когато най-малко я очаква.

За тези, които не ги познават, може да изглежда, че имат чести промени в настроението, които никога не спират, но за Телците това просто е опит да се адаптират към всекидневния живот.

Рак

Родените под този знак са много интуитивни, което означава, че винаги са свързани по някакъв начин с другите хора в живота си. Депресията им често произтича от това, че се ангажират твърде много с живота на другите и че не могат да контролират тъгата, която изпитват.

Тези, които ги познават, знаят, че най-добрият начин да им се помогне в случаите на депресия, е със съчувствие.

А кои други зодии са склонни към депресия, сред тях ли са представителите на Риби, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase