Снимка: Pixabay

Срамна работа няма, но има някои професии, които далеч не са толкова привлекателни, колкото други. Понякога работата ни може дори да отблъсне противоположния пол. 

Според проучването на PlayOJO, цитирано от БТА, най-непривлекателната професия имат хората, които се занимават с почистването на канали. За 34% участниците в проучването, това е и "най-миризливият занаят". Те са категорични, че не биха имали интимни отношения с някой, който изкарва прехраната си, чистейки канали.

За неатрактивни са считати и професиите на чистачите и гробарите.За тях са гласували съответно 12 и 11% от анкетираните. Като непривлекателни се възприемат също професиите на боклукчиите, политиците, продавачите на риба, съдия-изпълнителите, регулировчиците, борците с вредители, препараторите, работниците в кланици и счетоводителите.

Разбира се, всички участници в проучването са били запитани, които са професиите, които са привлекателни за тях. За най-секси професия се смята тази на пожарникара, а след него се нареждат парамедиците, адвокатите и специалистите по обработка и анализ на данни.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase