Снимка: pixabay

Никой не обича да го командват, но някои от зодиакалните знаци меко казано не понасят това. Те са лидерите, те са отговорни и самостоятелни и просто ненавиждат, когато някой им държи сметка или ги командва. Тези знаци избухват и поставят всеки на мястото му. Ето кои са.

Овен
 
Рисковано е да кажете на Овен какво да прави. Това само ще ги ядоса, и те нарочно ще направят обратното, дори да не искат - за да ви подразнят. Инати са и не биха отстъпили. Не понасят командите. Те са решителни и знаят какво искат от живота. Трябва да ги подкрепяте, дори когато рискуват - за тях рискът е живот. Не ги разубеждавайте, дори когато се притеснявате за тях - ще стане по-лошо. Те искат да трупат опит и сами да се учат. Предпочитат да сгрешат, отколкото да ви послушат.
 
Телец
 
Най-големите инати сред зодиите, трябва винаги да стане това, което те желаят. Те не вярват, че някой може да знае по-добре от тях какво трябва да бъде направено. Не понасят някой да им заповядва, особено когато се отнася за лични неща. Те са чувствителни, затова ги дразнят дори съветите, предложенията. Ценят себе си и смятат, че ако ги командвате или ги съветвате, вие не ги уважавате достатъчно. Много премислят нещата и винаги имат план.
 
Лъв
 
Родени лидери и царете на зодиака - няма как друг да им дава заповеди, те са тези, които командват парада. Те знаят как да държат нещата под контрол, винаги водят тълпата, имат решение за всичко, искат заповедите им да бъдат изпълнени. Мислят, че знаят кое е най-доброто за всички и искат всичко да става по техния начин. Хубаво е, че когато стават грешки, Лъвовете поемат отговорност и поправят нещата.
 
Останалите зодии, които не понасят да ги командват - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase