Снимка: outnow.ch

Колкото и да се опитваме да не вкарваме хората в стереотипи и типове, няма как да отречем, че има определени места, на които ходят определени хора.

По този начин е ясно, че много по-малко възможно е да срещнем лошото момче в библиотека и доброто момче... в стриптийз клуб.
 
По този повод днес ще ви представим топ 10 на местата, на които е по-вероятно да срещнете човек, който си е потенциално добро гадже.
 
Ето кои са те:
 
1. На концерт (за класическа или джаз музика), на театър или на опера

 
Концертната зала, театърът и операта са места, където има големи фоайета, а спектаклите обикновено имат антракт, в който можете да завържете разговор с дадена дама. Освен това ще имате и тема за разговор – това, което сте видели до момента.
 
2. В железарията/магазин за домашни потреби
 

Много лесно можете да дадете съвет на жена, която си избира цвят или модел латекс, или пък си купува дръжка за вратата, панти, крушки, четки, бои и т. н. Само се загледайте дали въпросната дама не носи брачна халка, или годежен пръстен.
 
3. Докато си разхождате кучето
 
Ако си намерите гадже в магазина за домашни любимци или в местната градинка, докато разхождате кучето си, то вие наистина сте късметлия. Тази жена със сигурност ще е добра, грижовна, отговорна и любвеобилна. Освен това на вас наистина ще ви е лесно да завържете разговор с нея, защото около сладките пухкави животинчета има много теми за разискване.

Останалите места, на които можете да се запознаете с потенциално гадже - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase