Снимка: Harper’s Bazaar

Може би знаете, че характеристиките, свързани с вашата зодия, символизират различна част от тялото, ден от седмицата и дори етап от живота ви.

Дори да сте на сходна възраст с ваш приятел, вие може да не се чувствате на един и същ етап в живота си, именно заради различните си зодии.

Ето и на колко години сте духовно, според вашата зодия:

Овен: 0 – 7 години

Хората от този знак буквално са деца в зодиака. Те живеят с такъв ентусиазъм, сякаш правят всичко за първи път. За тях е трудно да разберат физическите ограничения и са големи инати. Те гледат на света с почуда и благоговение и са уникално невинни, наивни и импулсивни. Като ревливо бебе – трудно овладяват гнева си.

Телец: 7 – 14 години

Телците символизират етапа на живот между детството и юношеството. Порасналото дете започва да се контролира и научава разликата между това, което му принадлежи и това, което принадлежи на другите. Голяма част от живота на хората от този знак е свързана с обучение и самоусъвършенстване.
Близнаци: 14 – 21 години
Тази зодия представлява възрастовата група между пубертета и ранните 20. Подобно на този период от живота, Близнаците имат инстинктивна нужда да се интегрират в някаква социална структура и да се освободят от ограниченията. Като пълни с бушуващи хормони юноши, те лесно променят настроението, стила си и дори мнението си.

Рак: 21 – 28 години

Този знак представлява възрастовата група на младите хора. Раците се опитват да си създадат чувство на сигурност в своя дом, кариера и междуличностни отношения. Те имат нужда от лоялни, емоционални приятелства и започват да мислят за създаването на семейство като в същото време им е леко трудно да се откъснат от родителите си и да продължат напред в живота самостоятелно.

Вижте възрастите в останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase