Снимка: Reuters, архив

Единствената жена в света, есктрасенска, която гледа на аспержи, вещае развод на звездна британска двойка, близка до сърцата на всички поданици на Нейно Величество, пише в. "Дейли мирър".

Таблоидът цитира предсказанията за 2017-а на Джемина Пакингтън. Тя се научила да гледа на аспержи въз основа на тяхното подреждане, след като ги хвърли във въздуха и те се разпръснат на земята.

Госпожата с прозвището Веганската екстрасенска има редовна клиентела в английският град Бат, защото нейният прочит на бъдещи събития се оказал много точен. Тя прави по 50 предсказания на ден. Г-жа Пакингтън се научила на занаята от своята леля, която гледала на листа от чай.

За 2017 година майсторката на аспержните гадания предвижда на САЩ да започнат да гледат с насмешка под президенството на Тръмп, Брекзитът да успее, въпреки че някои се опитват да го отклонят от пътя му, други страни от ЕС да последват примера на Великобритания и да напуснат общността. През 2017 кралското семейство ще премине през труден период и нови големи спортни скандали ще разтресат Острова. Политическата обстановка в ЕС коренно ще се промени, след като си отидат известни европейски лидери.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase