Снимка: outnow.ch

Понякога е наистина трудно за жената да каже дали мъжът, от когото е заинтригувана, отвръща на чувствата ѝ.

В края на краищата, повечето мъже са склонни да крият емоциите си, за да не би да се изложат пред жената, в която са влюбени. Но ако знаете зодиакалния знак на мъжа, от когото се интересувате, ще можете да вникнете по-дълбоко в неговата личност и най-вече да декодирате поведението му по-лесно.

Ето и повече за това какви индивидуални сигнали ви изпраща той, базирано на неговата зодия:

Овен

Мъжете от тази зодия действат без заобикалки - те не могат да запазят в тайна любовта си. Ако този мъж ви харесва наистина, той ще направи първата стъпка във вашата евентуална бъдеща връзка. Истинският Овен ще направи всичко възможно, за да ви покаже всичките си качества и умения, за да елиминира съперниците за сърцето ви. Така че няма да се чудите дълго дали вашият Овен ви харесва.

Телец

Чувствените мъже от тази зодия също ще ви покажат ясно, че ви харесват. Те ще ви ухажват по традиционния начин - с шоколадови бонбони, цветя, малки подаръци, комплименти и секси погледи. Ако този мъж ви покани на гости и сготви сам вечерята, значи наистина е много влюбен във вас. Най-хубавото за мъжа от зодия Телец е, че не губи интерес бързо, така че тепърва ще ви изпраща повече и повече сигнали.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase