Снимка: Outnow.ch

Всеки от нас иска да бъде заобиколен от истински и откровени хора. Верните приятели обаче са все по-голяма рядкост и понякога си заслужава човек да се допита до звездите за помощ дори при избора на такива... или не? Дори да не вярвате в астрологията, ако се замислите има някаква зависимост между представителите на еднаквите зодиакални знаци.

А ето и как тя ще ви ориентира какъв човек имате насреща, и какъв сте вие, и дали можете спокойно да го наречете приятел:

Овен: Независимият приятел (21 март – 19 април)

Като Овен вие сте посветени на своите близки и сте лоялен приятел, който се застъпва за другарите си. Но понякога обичате да рискувате и правите нещо бунтарско и различно от всички останали.

Телец: Опората (20 април – 20 май)

Вие сте стабилни, солидни и можете да изслушвате другите без да ги съдите. Но по свой си начин сте упорити и не се страхувате да изказвате мнението си, което понякога ви навлича гнева на останалите.

Близнаци: Купонджията (21 май – 20 юни)

Вие сте от тези приятели, които винаги са готови за парти. Понякога в очите на другите изглеждате несериозни, но те винаги търсят компанията ви, когато искат да се забавляват. Често сте „звездата“ в компанията и всички гравитират около вас и ви слушат с интерес.

Рак: Емоционалният приятел (21 юни – 22 юли)

Вие цените близките и приятелите си над всичко друго в живота. Живеете на инстинкт и влагате емоция във всичко. Хората обичат да общуват с вас, защото сте емпатични и успявате да влезете в техния емоционален градус. Лоялни сте до дупка.

Останалите зодии вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase