Когато между съпрузи се намесят белезниците и алкохолът, обикновено се стига до сбъдване на еротични фантазии и палави игри... Особено, ако добавим и високата скорост, а и възбудата.

Случаят със семейство Мур обаче изобщо не е такъв.

Една вечер по време на дежурство Майк Мур засякъл Понтиак, който с превишена скорост направил забранена маневра на шосето.

Разбира се, той ведната вдигнал палката си, съвсем служебно, така да се каже. Оказало се обаче, че на нея е закачил своята съпруга – Шарлот Мур, която карала пияна семейния им автомобил.

Майк обаче хич не се поколебал и след като съпругата му, "въоръжена" със заплахи, че няма да готви дълго време  вкъщи, отказала да даде алкохолна проба, повикал подкрепление.

Ясно е, че съвременните мъже не могат да обуздаят жените си, дори когато имат голяма полицейска палка, белезници и униформа.

Не се знае дали точно това бил проблемът или Шарлот Мур просто искала мъжът й да остане без тези атрибути.

Така или иначе, въпреки скритите фантазии на госпожата, Майк се прибрал в служебния си автомобил, изчакал кротко колегите си, напуснал мястото на ареста и се прибрал вкъщи.

Семейство Мур не са коментирали случая пред медиите. Засега е известно, че лицето Шарлот Мур е пусната под парична гаранция.

И коминчето от къщурката на семейството не дими така често, както преди... Какво ли не прави алкохолът?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase