Снимка: Getty Images

Семейство Смит отново е централна тема в медиите и социалните мрежи.

След като стана ясно, че Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет са живеели разделено в продължение на седем години, въпреки че са се представяли за съпрузи пред обществото, сега двамата отново се обединяват на фона на различията си. Те са категорични, че не е имало изневяра във връзката им, като бяха принудени да отговарят на обвинения в сексуални действия между Уил Смит и актьора Дуейн Мартин.

В превю от интервюто в предаването The Breakfast Club, споделено в сряда, 52-годишната Джейда казва, че заедно със съпруга си ще предприемат правни действия срещу твърденията на предполагаем сътрудник. Неназоваваният по име човек твърдял, че 55-годишният Смит е имал сексуална връзка с Мартин.

Докато обсъждаше мемоарите Worthy, водещият Charlamagne tha God зачекна главата "No Soccer Mom", където Пинкет Смит пише за слуховете относно брака й, включително за това, че с Уил обичат да си сменят партньорите и дори да влизат в гей взаимоотношения с други хора. Двамата с актьора са женени от 1997 година и имат две деца.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg