БГНЕС

Големите светски събития в Америка приключиха с раздаването на наградите „Оскар“ на 12 март. Сега червените килими се разпъват само за филмови премиери, които ограничават звездното присъствие до определен актьорски състав. Преди обаче да започнем да тъжим за липсата на някои имена от обществения живот, като Зендая, съдбата ни поднесе още един подарък – Индия.

В страната на Боливуд се проведе специално събитие, събиращо на едно място звезди като Зендая, Карли Клос, Джиджи Хадид, Приянка Чопра, Ник Джонас и Том Холанд. Всички те бяха част от официалното откриване на културния център Nita Mukesh Ambadi в Мумбай. Спазвайки традиционната мода в страната, дамите и господата от Америка носеха впечатляващи тоалети, напълно заслужавайки всяка една камера, която бе насочена към тях.
 
Събитието се състоя на 1 април, като Зендая и Том Холанд пристигнаха в Индия заедно, но се разходиха по червения килим отделно. Макар вече да не крият връзката си, актьорите предпочитат да не привличат прекалено много внимание към нея, като по-често можем да ги видим сами на светски събития, отколкото хванати под ръка. Те все пак си тръгнаха заедно, като това успокои феновете им.
 
През последните седмици обаче темата за Том и Зендая остана малко на заден план, засенчена от пенсионирането на дизайнера Лоу Роуч, който облича актрисата за почти всичките ѝ събития. Това накара много от последователите да се запитат кой сега ще отговаря за стила ѝ и дали този ход на Роуч няма да обрече Зендая на поредица от модни грешки, които ще я свалят от модния пиедестал.
 

Том и Зендая обаче не бяха единствените звездни гости в Мумбай. Към тях се присъединиха Приянка Чопра, която се завърна в родната си страна с Ник Джонас и 1-годишната им дъщеричка Малти Мари. Това е първото посещение на момиченцето в Индия, като семейството пристигна още на 31 март.

Приянка Чопра с нови снимки на 1-годишната си дъщеря

Приянка Чопра отговори на критиките за фигурата ѝ

Приянка Чопра и първата ѝ фотосесия с 1-годишната Малти

За щастие на всички ни, Роуч не изостави музата си, като беше плътно до нея в Мумбай. Той бе отговорен и за красивата рокля, която Зендая носеше на червения килим. Както звездата от „Еуфория“, така и дизайнерът си сътрудничиха с индийския дизайнер Рахул Мишра за външния си вид, като тримата имат дълга обща история. Още през 2020 година Зендая стана една от първите световни знаменитости, които преминаха по червения килим с тоалет от фокусирания върху уникални и устойчиви дизайни индийски лейбъл. Тогава тя обяви и ролята си на посланик на Bulgari.

Още за шоуто в Мумбай и други новини за мода и звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase