Getty images

Меган Маркъл може да добави още една награда към името си, като този път бе почетена за постиженията си в медиите.

Медиите отвъд океана съобщиха, че херцогинята на Съсекс е сред победителите на тазгодишните награди Gracie заради подкаста си Archetypes, пуснат преди година. Организирани от фондацията „Алианс за жените в медиите“, статуетките се връчват за образцово програмиране и индивидуални постижения, създадени от, за и относно жените във всички медии в новинарския и развлекателния поток.
 
„Благодаря на фондацията за тази престижна чест. Това е споделен успех за мен и екипа зад Archetypes, чието мнозинство е съставено от жени, и вдъхновяващите гости, които се присъединяваха към мен всяка седмица“, каза Меган в изявление, споделено на уебсайта на Archewell Foundation.
 
Херцогинята на Съсекс получава признание за ролята си на водеща на подкаст, споделяйки наградата с Кейти Курик, която води подкаста Next Question, както и с Алекс Купър за Call Her Daddy. Звездите, които също бяха удостоени с чест през вечерта, включваха Кристина Апългейт, Трейси Елис Рос, Фейт Хил, Аманда Сайфред, Ава ДюВерней и Зиве, която се появи в Archetypes през есента.
 

Любов ли беше: Принц Хари може да подари остров на Меган Маркъл

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

След като останаха без резиденция: Принц Хари и Меган Маркъл може да откажат поканата за коронацията на Чарлз III

Други наградени в телевизионната категория включват „Шоуто на Дрю Баримор“, сериалът Abbott Elementary и предаването Today, а сериалът The First Lady с участието на Виола Дейвис, Мишел Пфайфър и Джилиан Андерсън спечели престижната награда за изключителна продукция. Успехът означава отчетливо ниво на постижения, като признава изключителния талант, отдаденост и продукция, включени в създаването на проекта.

Още за наградата на Меган Маркъл и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase