Снимка: Getty

Анджелина Джоли реши да се намеси в личния живот на бившия си Брад Пит. Актрисата възнамерява да се срещне с младата му любима - Инес де Рамон.
Актрисата в случая се явява не толкова като бивша, а като майка на шестте деца на Пит и се страхува, че романтичната връзка на бившия ѝ съпруг скоро ще премине на ново ниво.

„Брад все още е баща на децата им, така че Анджи смята, че има право да се намесва в живота му. Самата тя вижда, че връзката между него и Инес става сериозна - Брад дори говори за сватба - но тя чувства, че рано или късно всичко ще се обърка “, казаха източници, близки до актрисата.

Джоли иска да говори с новата възлюбена на Пит, за да ѝ каже цялата истина за актьора. Тя иска да предупреди младото момиче за грешките, които са се случили в нейната връзка.

 „Анджелина иска да поеме контрол над ситуацията, а не да седи в сенките и да гледа, и се надява да се срещне с Инес на четири очи. Тя иска да разкаже своята гледна точка на историята за времето, прекарано с Брад, а след това Инес може да вземе собствено решение“, обясниха източници пред Heatworld.

Брад Пит и Инес де Рамон са заедно от ноември 2022 г. И двамата са преживели разводи и може би именно това ги е сближило, обясниха съвсем скоро източници пред DailyMail.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase