БГНЕС

В мемоарите си под заглавие The Spare, принц Хари направи откровени признания за това коя дама и при какви обстоятелства е отнела девствеността му. 17-годишният херцог на Съсекс е бил съблазнен от жена, която е малко по-възрастна от него. Той не назова името на любовницата си, но обрисува в цветове интимната им среща.

„Една от многото ми грешки беше, че оставих това да се случи на улицата, до много оживена кръчма. Без съмнение някой ни е видял“, призна херцогът на Съсекс.
 
Разбира се, много читатели не повярваха на думите на Хари, предвид склонността му към преувеличение, а понякога и откровена манипулация. Но сега самата „любовница“ Саша Уолпол, която в момента е на 40 години, се свърза с журналистите на Daily Mail. Омъжена е и има две деца.
 
Според нейните уверения, тя мирно гледала телевизия, когато приятел неочаквано ѝ изпратил съобщение в WhatsApp и ѝ препоръчал да търси в Google новини за принц Хари.
 
Саша била толкова изумена, че „почти падна от дивана“. Тя се опасяваше, че в книгата има достатъчно улики, за да могат хората да я идентифицират като жената, която е отнела девствеността на Хари, и че скоро ще бъде „разобличена“ по целия свят.
 

Принц Хари стигна още по-далеч: Бил роден да е донор на принц Уилям

Устойчива мода: Чарлз III с палто на 40 години

Мемоарите на принц Хари удариха кралското семейство, но какви са последствията?

„Пазех го в тайна 21 години. Направих го, защото Хари беше мой приятел, независимо дали беше принц или не. Не се интересувах от себе си, въпреки че осъзнавам, че търсенето щеше да продължи, докато хората не ме намерят. Не разбирам защо той навлезе в чак такива подробности. Можеше да каже, че е загубил девствеността си и да спре дотук“, разказва тя.

Още за разказа на жената, спала с принц Хари и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase