Getty

Паулина Порижкова показва как трябва да изглеждат жените в своите 50+ години, без да се чувстват неудобно от това. Известният модел застава по бельо на корицата на скандинавското издание на Vogue, за да покаже своята неувяхваща красота – с всички несъвършенства, от които не се срамува.

„Чувствам се сякаш представлявам жени на 50 и няколко години, които изглеждат на тяхната възраст. И дълбоко чувствам, че имаме нужда от повече показване“, обяснява тя пред модната библия, за чийто февруарско-мартенски брой засне специална фотосесия.
 
Порижкова е облечена с розова дантелена рокля с перли и слипове с висока талия за корицата на популярното издание, пред което разкрива как на 57 не се срамува от белите си коси и всяка една бръчица по тялото.
 
Снимките са на фотографа Арсений Джабиев, който я улавя полугола на винтидж стол с флорални мотиви, подпряна на една ръка.
 
Паулина носи черни прозрачни ръкавици, под едната от които се вижда скъп марков часовник. Косата ѝ е прибрана назад, като само няколко кичура падат небрежно над лицето ѝ.
 
За модела красотата няма възрастови граници
 
За последователите на Порижкова е обичайно да виждат нейни снимки без дрехи или по сексапилно бельо. Със своята фотосесия тя за пореден път доказва, че смята възрастта просто за число и въпреки че няма корекции по тялото си, няма задръжки да застане пред камера и покаже как се остарява с финес.
 

Голата Паулина Порижкова се бори срещу обективизацията на жените

Паулина Порижкова посрещна новата година топлес

Паулина Порижкова: Имам бръчки и това не ме прави грозна

„Справяйки се със сложното преживяване на остаряването в модната индустрия, преодоляването на мъката, която разкъсва червата, и навигирането в срещите на средна възраст, Паулина открива, че – с напредване на възрастта – тя е само по-интелигентна, по-търпелива, по-интроспективна. Това е Паулина в разцвета на силите си“, пишат от списанието за шведско-чешкия супермодел.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

 
Още за фотосесията на Паулина Порижкова и други новини за мода ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase