Снимка: БГНЕС

Принц Хари смята, че няма да оцелее, ако се завърне да живее във Великобритания.

Той и съпругата му Меган Маркъл напуснаха кралското семейство в началото на 2020 г. и отидоха да живеят в САЩ.
 
Сега принцът признава, че никога не би се завърнал да живее в Англия отново, тъй като мисли, че британската преса ще направи животът му и този на семейството му непоносим.
 
Меган и Хари имат две деца - Арчи на 3 г. и Лилибет на 1 г.
 
"Дори да имаше съгласие или уговорка между мен и моето семейство да се преместя отново във Великобритания, има тази трета страна - британските медии, която ще направи всичко, което може, за да се увери, че това е невъзможно...", каза той в "Good Morning America".
 
Какво още сподели той четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

21

До 23

преди 1 месец

Като е "свободен", що не млъкна, а все с харпията хленчат. Паричките откъде са? Не са ли от това, че е внук на Елизабет, син на Чарлз и Даяна и брат на Уилям. "Само" 3 милиона годишно им е охраната, а прос_такесата много държи на нея, защото я кара да се чувства значима. Милиони харчат и за PR. Социалната катерачка има и политически амбиции и ще й трябват крупни суми за кампанията за избори за Конгреса. Да му имам "свободата". А, Опра ги отсвири за партито си за рождения си ден.

20

Анонимен

преди 1 месец

Хари, един голям симпатяга, видя как се живее свободно, без дворцовия фалшив и студен, а сега и зелен порядък и му допадна! Защо да се връща, обичан, известен, има си парички, семейство и всичко!

19

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, заради таблоидите ще да е... Рейтингът му не само се срина, той е отрицателен, хората го мразят. А Хари беше вторият най-обичан член на кралското семейство - след кралицата. Може ли да си принц по рождение, син на най-обичаната личност на света и внук на най-известната и уважавана такава, и от всичките жени на Земята да избереш една лелка с "яхтено" минало (разбирайте елитна проституция) и посредствена актьорска кариера, но за сметка на това изключително меркантилна и психически лабилна?!