БГНЕС

Шивачът зад широко обсъжданите промени, направени в роклите на шаферките на Меган Маркъл, реши да наруши мълчанието си на фона на пускането на автобиографията на принц Хари Spare. 

Аджай Мирпури, когото принц Хари назовава по име в мемоарите си, сподели тайни подробности за първи път в интервю за Daily Mail, публикувано преди няколко дни. Той сподели, че не е ставал свидетел на никакви разногласия между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл в навечерието на кралската сватба през май 2018 година, но с екипа му трябвало да работят много бързо преди церемонията, за да прекроят всичките шест рокли за младите шаферки, включително и тази на принцеса Шарлот.
 
„Ако се е случило, то не се е случило пред мен. Но да, сватбите са меко казано стресиращи и още повече на такова високо ниво. Трябва да уважавате това“, казва шивачът в интервюто. Допълва, че булката е била изправена пред напълно обикновен и често срещан проблем – роклите на шаферките не били по мярка. Затова Маркъл се разстроила и поискала незабавна помощ. По думите на Мирпури, това е напълно нормално и не вижда никаква пресилена драма.
 
„Съчувствам им на всички, защото не бихте искали децата да излязат на голямата сцена в неподходяща рокля“, каза Мирпури за белите рокли с къс ръкав и дълги поли. Допълва, че всичките шест тоалета е трябвало да бъдат преправени и се гордее с екипа си, че е успял да служи на кралското семейство.
 

Темата бе зачекната и по време на интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри през 2020 година. Тогава Маркъл отговори на слуховете, че е разплакала Кейт на 19 май 2018 година. По думите на актрисата, Мидълтън е била тази, която я е разплакала, като повече детайли не бяха споделени по случая.

След нападките на Меган Маркъл – защитават Кейт Мидълтън

Как реагирал Чарлз III на документалния филм на принц Хари и Меган Маркъл?

След документалния филм на Меган и Хари – принц Уилям няма да мълчи

В допълнение към принцеса Шарлот, другите пет млади шаферки на принц Хари и Меган бяха кръщелниците на Хари Флоранс ван Кутсем и Зали Уорън, кръщелниците на Маркъл Райлън и Реми Лит и Айви Мълроуни – дъщерята на приятелката на Меган Джесика Мълроуни.
 
Още за скандала между Меган и кейт, както и други новини от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase