Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън е наранена и възмутена от коментарите на принц Хари за нея в мемоарите му "Spare", които скоро излязоха на пазара, твърди кралският експерт Том Бауър пред "Page Six".

Тя смята, че действията на принца са отвратителни.
 
В книгата Хари разкрива лични съобщения, които си разменяли Меган и Кейт относно проблема с шаферските рокли за сватбата на Меган и Хари през 2018 г., караници между двете и разказва за неловък момент, в който Кейт не искала да сподели гланца си за устни с Меган.
 
"Кейт смята, че действията на Хари са отвратителни", споделя източник на "Us Weekly".
 
Тя е ужасена от това, че той е намесил нейното име в тази мръсотия и ще ѝ е трудно да му прости.
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

19

ха ха

преди 2 месеца

Е, как ще си споделя гланца за устни Кейт с Меган. Все едно да сподели четката си за зъби, нехигиенично е най-малкото. Хари съвсем се е побъркал. Но човек сам каквото си направи,никой друг не може да му го направи, та и този така.

18

Стига вече!

преди 2 месеца

Престанете да ни занимавате с простотиите на Меган и Хари! Имаме си по-големи проблеми. Единственият достоен отговор е кралското семейство изобщо да не реагира по никакъв начин на провокациите на тази двойка. Нито дума за коментар, само усмивка, нещо, което Кейт и Уилям умеят добре. Не знам чий син е Хари, но много тъпо си отряза обратния път. А когато види, че вече няма полза от него и на хоризонта се появи поредната жертва, любимата му набързо ще го изостави сред нищото.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Ние , българите, не познаваме тези хора. Кралският протокол , нрави. Малко от нас познават добре историята на Англия. И изведнъж всички обсъждаме членове на британското кралско семейство. Сякаш са част от нашия живот. Не мога да взема отношение за техния личен живот. Нито да осъждам или да одобрявам някого от тях. Имам оценка за хора , които познавам лично.