Снимка: Getty

От момента, в който каза "Да" на принц Уилям през далечната 2011 година, Кейт Мидълтън се превърна в една от централните теми във Великобритания. Всяка нейна стъпка се следеше изкъсо не само заради бъдещата й роля като кралица на страната, но и заради постоянните сравнение с принцеса Даяна. Именно затова тя трябва винаги да е безупречна както в действията си, така и в избора на облекло.

Всичко започна със сватбената рокля на Alexander McQueen, последвана от години на стилни тоалети в ежедневието и на официални поводи. Постепенно Кейт се превърна в един от примерите за безупречна кралска мода, липсвал в двореца от 1997 година и смъртта на принцеса Даяна. Сега, когато Мидълтън поема ролята на покойната си свекърва като принцеса на Уелс, сравненията не спират и едно е ясно - принц Уилям намери достоен заместник на своята майка.

Но е важно да се отбележи, че Мидълтън постепенно създава свой собствен стил, често характеризиран с дълги прави поли или рокли за лятото и официални костюми за по-студеното време. Палтата и тренчокотите са едни от любимите й горни дрехи, като саката се оставят само за завършване на костюм.

Тъй като 2022 година наближава своя край, решихме да погледнем назад и да съберем най-добрите модни моменти на Кейт, които ни накарах да ахнем и да се убедим, че в кралското семейство модата все още има свой достоен представител.

Декември
На едно от последните официални кралски събития в Бъкингамския дворец, Кейт избра дълга червена рокля с дълги ръкави от Jenny Packham. Тя допълни визията с тиарата Lotus Flower, която е принадлежала на принцеса Даяна и чифт диамантени обеци от кутията с бижута на кралица Елизабет II.

Преди да се завърне във Великобритания обаче Кейт трябваше да се появи на ежегодните награди Earthshot, които тази година се проведоха в Америка. За събитието, посветено на опазването на околната среда, принцесата избра зелена дълга рокля на Solace London, която комбинира отново с бижу на принцеса Даяна - чокър с емералд.

В първия си ден от турнето в Америка, Кейт се появи с любима своя комбинация - дълъг панталон със сако в бордо от Alexander McQueen, която комбинира със светлорозова блуза. Токчетата допълваха костюма по цвят, а малката чантичка на Chanel и златните обеци завършваха визията.
 

Кралска Коледа: Кейт Мидълтън с прекрасна червена рокля

Принцеса Кейт отново с тиара и сантиментално бижу

Всички очи към нея: Кейт Мидълтън с рокля под наем и колието на Даяна

Ноември
За първата си поява с тиара като принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън определено не сбърка с избора на облекло. По време на първия държавен банкет на крал Чарлз, тя облече елегантна бяла рокля на любимия дизайнер Александър Маккуин, отличаваща се с дълги широки ръкави и бродирани ръкави. Тоалетът бе съчетан с тиарата Lover's Knot на принцеса Даяна, перлени обеци и перлена гринва, които пък в миналото са принадлежали на кралица Елизабет.

Доказвайки че може да изглежда елегантно и в траурни дрехи, Кейт прикова погледите по време на Деня на Възпоменанието в средата на ноември. Тогава тя лесно можеше да бъде сбъркана с принцеса Даяна, носейки черна шапка с голяма периферия, допълваща изцяло черния й тоалет и ръквици. Върху палтото си Кейт носеше три брошки на мак, символизиращи тримата й роднини, загинали във войните, водени от Великобритания през вековете.

Една от любимите комбинации на Мидълтън винаги е била едноцветното облекло, което видяхме и в началото на ноември. Тогава тя избра изцяло бежовата гама, обличайки миди пола с поло и кожен колан, които завърши с дълго палто и токчета от Ralph Lauren. Малката чантичка от DeMellier допълни визията.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase