Снимка: БГНЕС

На прага на своята политическа кариера Слави Трифонов изведнъж решил да оправи отношенията си с братята Халваджиян. Това стана ясно от изказване на единия от тях - Джуди, който отбеляза: “Важен е таймингът”.

Слави Трифонов е искал предаването на двамата братя "Господари на ефира" да се премести в личната му телевизия "7/8 TV". Това разкриха те по време на гостуването си при Йонислав Йотов - Тото.

Години наред шоуменът Слави Трифонов съдеше двамата братя Халваджиян именно заради “Господари на ефира”. Претенциите на настоящия лидер на ИТН бяха за нарушаване на авторско право заради ползване на кадри от емблематичното му предаване “Шоуто на Слави”, по-дълги от 30 секунди.

Преди около 2 години обаче двете страни официално заровиха томахавките.

"Слави започна да ни звъни и на двамата по телефоните. Не се бяхме чували  с него от 12 години. Три пъти ми звъня непознат номер, а аз не вдигам на такива.

Асистентката ми вдигна телефона, но не го познала, а той също не и се представил кой е. На четвъртия път взех аз слушалката, а Слави каза: "От секретарки и асистентки аз не мога да те чуя теб."

Каза, че е звънял и на брат ми и че са минали 12 години и е крайно време е да заровим томахавките и да се видим", разказа Маги Халваджиян.

Все пак Маги Халваджиян и Слави Трифонов се срещнали.

"Оттам тръгна всичко, когато ми се обади. Казах му: "Нали ни съдиш, а той продължи: "Преосмислих нещата, това беше малко след като стартира телевизията му. Но остана само идея (Прехвърлянето на "Господарите" в телевизията на Слави - бел. ред.), те нямаха никакво бизнес предложение. Просто искаха "Господарите“ да са при тях, но доникъде не стигнахме", разказаха още братята.

Именно тогава е направен и подкастът, в който Слави отговаря на въпросите на Маги Халваджиян.

"Десет минути преди това се видяхме и му казвам: Няма да си говорим за нашите работи, за тях ще си говорим на кафе. Тук ще ти задавам само въпроси, но те моля, леко се усмихвай".

На въпрос дали е приключила драмата между тях, Джуди уточни: "Ами той, когато влезе в политиката, реши да я оправи тази драма, таймингът е важен".

Маги Халваджиян разкри, че преди 20 години Слави не е бил толкова нацупен. "Не знам защо реши да изглежда така. Но това си е той, прави смешки, но дори те са сериозни", допълни той и отбеляза, че видеото към към песента "Жива рана" е заснето от него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase