Снимка: БГНЕС

Арестувана е жена, за която се твърди, че е проникнала в нюйоркската къща на актьора Робърт де Ниро и се е опитала да открадне коледни подаръци изпод елхата му.

30-годишната жена е била забелязана от полицаи да влиза в дома на Де Ниро в Манхатън около 2:45 ч. сутринта (07:45 ч. по Гринуич), съобщи говорител на нюйоркската полиция.

Служителите влезли в апартамента в Горен Ийст Сайд и открили жената "в хола, която се опитвала да изнесе имущество", добави говорителят.

ABC News цитира източници от правоохранителните органи, според които полицията е видяла жената да слага подаръците изпод елхата в чантата си, предава БГНЕС.

NBC News съобщи, че 79-годишният Де Ниро е слязъл по халат, след като е чул суматохата. Не е пострадал.

Говорителят на полицията заяви пред АФП в изявление, изпратено по електронната поща, че обвиняемата е позната на нюйоркската полиция "за множество арести за кражби с взлом".

"Жената е била задържана без инциденти, като обвиненията са в процес на разглеждане. Разследването продължава", добави говорителят.

Де Ниро, роден и израснал в Манхатън, е смятан за един от най-великите американски актьори на всички времена и е носител на две награди "Оскар".

Той спечели "Оскар" за най-добър актьор за ролята на шампиона по бокс в средна категория Джейк Ламота в "Разяреният бик" от 1980 г. и за най-добър поддържащ актьор за ролята си в "Кръстникът - част II".

Коментари Напиши коментар