Една от най-силните жени във „Фермата“ постави абсолютен рекорд в 8-годишната история на предаването и си извоюва уважението дори на онези риалити герои, които трудно я понасят.

Хандбалистката Камелия беше обявена за Терминатор, след като за три месеца премина като торнадо през Арената, взе пет тежки битки и отстрани пет свои конкурентки за голямата награда от 100 000 лева - резултат, който никой досега не е успял да постигне. Предишният рекорд от четири победи държеше яхтената стюардеса Хепи Ванче, шампионка от шестия сезон на предаването. 

Последният триумф на Камелия, дни преди големия финал на 10 декември, беше над учителката Нина. По време на дуела хандбалистката демонстрира превъзходство и в рязането, и стрелбата. Спортистката със забележителна физика, която е живяла в Щатите и е взела изпитите за американските военновъздушни сили, преди това „прегази“ на Арената домакинята Аксения, народната певица Лили, шампионката от шестия сезон Хепи Ванче и учителката Милена. След като се бори мъжки и неведнъж се контузи, тя заслужено се нареди сред останалите две финалистки във „Фермата“ - многодетната майка Веселка и гимнастичката Валерия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase