Снимка: БГНЕС

Адам Сандлър сподели, че се чувства добре след операция на тазобедрената става. Въпреки това звездата от "Щастливият Гилмор" признава, че операцията го е накарала да се почувства стар.

"Болезнено е само да го кажеш на глас", казва шеговито 56-годишният Сандлър пред Page Six при връчването на наградите "Готъм" за 2022 г. "Казвам си, че е било заради баскетбола, така че се чувствам донякъде здрав, но докато не можех да си вържа сам обувката, не се чувствах здрав".

Комикът споделя, че съпругата му Джаки Сандлър и дъщерите им Сейди, на 16 г., и Съни, на 14 г., се редуват да му помагат във всекидневието.

"Бяха мили в това отношение", разказа той, признавайки, че невинаги е бил идеален пациент след операцията в началото на септември.

"Много крещях в началото, но после се успокоих", сподели актьорът, цитиран от БГНЕС.

Сандлър, който стана известен с участието си в "Saturday Night Live" през 90-те години на миналия век, напоследък се насочва към по-сериозни теми с филми като "Неподправени скъпоценности" и "Историите на Майровиц", въпреки че признава, че "няма представа" как успява да предизвика толкова много съпричастност към героите си.

"Просто се опитвам да почувствам това, което трябва да почувствам в дадена сцена, и това ми служи за ориентир", обясни Сандлър пред Page Six.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase