Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес призна, че е мислила, че ще умре, когато с Бен Афлек скъсали през 2004 г.

Двамата започнаха връзката си през 2002 г., през 2003 г. се сгодиха и трябваше да сключат брак, но отмениха сватбата и в началото на 2004 г. обявиха, че се разделят.
 
Актьорът и певицата се събраха отново през пролетта на 2021 г. и през юли тази година сключиха брак.
 
Джей Ло определя раздялата им през 2004 г. като "толкова болезнена".
 
Тя даде интервю за "Apple Music 1" и там говори за това.
 
"Веднъж щом отменихме сватбата, това беше най-голямата мъка в живота ми. Често - чувствах се, сякаш ще умра. Това ме изпрати към спирала в следващите 18 години, където просто не можех да направя нещата правилно.", разкрива тя.
 
Какво още призна тя четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

15

Барни ми го

преди 1 месец

Явно Бен й е продънил яко ауспуха през 2002-2003, когато е бил в разцвета на силите си, а тая се е уплашила да не я разпори, та са се разделили....

14

Жи Ло

преди 1 месец

Мислех, че ще умра след раздялата с Бен .... викам си , Въййй, пропадна ми шопинга в Петък . Ама после се сетих че имаше един милиьонер дето от месеци се натиска да се среща с мен и веднага са почувствувах добре . Викам си тоя ша е следващия бабалък дето да му точа сметката ...... Е, то и аз си имам кинти , ама по-убаво ми е да харча чуждите .....

13

Изида

преди 1 месец

До 10: и какво като на Бен му е голям, като на тебе мозъка ти липсва? Кухо същество! Толкова ли няма какво да кажеш и се изтъпанваш тука да се види простотията ти!? Само комплексари в тая държава!