БГНЕС

През пролетта на 2021 г. Меган Маркъл и принц Хари дадоха интервю на Опра Уинфри, което се оказа едно от най-големите основания за разрив в отношенията между кралските братя. Тогава двойката разказа за преместването си в САЩ, живота в кралското семейство и отношенията с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Така се оказа, че херцогинята на Кеймбридж разплакала Меган няколко дни преди сватбата. Нещо повече, в кралското семейство имало дискусия за това колко тъмна ще бъде кожата на първото дете на Меган и Хари – Арчи, когато се роди.
 
Кралският експерт Анджела Левин си спомни скандалната случка и обвини херцозите на Съсекс в лъжа. Според нея в разговора е имало „повече от 30 лъжи“. Тя беше възмутена, че семейство Съсекс скоро ще получи престижната награда за правата на човека Ripple of Hope от Фондация „Робърт Кенеди“ за предполагаемата борба с расизма в кралското семейство:
 
„Това са глупости, а не началото на нов живот. Тази награда не е за абсолютно нищо, тя е за интервю с Опра, в което няма нито едно доказателство, което да е вярно.“
 
Ливайн отбеляза, че Меган и Хари са обърнали голямо внимание на психичното си здраве. В разговор с Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че в даден момент общественият натиск е бил толкова силен, че не е искала да живее. Меган била решена да потърси професионална помощ, но кралското семейство не одобрило това.
 
Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

„Принцеса Даяна беше първият човек, който разтърси монархията“

Даяна – една принцеса, смачкана от общественото внимание
 
Експертът добави, че семейство Съсекс изгражда своя „нов живот“ чрез скандални интервюта и невярна информация. „Това ме отвращава. Те получиха богатството си благодарение на кралското семейство, което е стотици и стотици милиони, нали?“ – подчерта Левин.
 
На фона на толкова скандали се заговори обаче, че и отношенията между Меган и Хари също не са в добро състояние и дори че двамата са наели бракоразводни адвокати и са имали скандал в заведение.
 
Още за ролята на Ди Каприо, както и други новини от света на киното ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase