БГНЕС

Меган Маркъл е направила всичко възможно, за да помогне на семейство в нужда.

Докато говореше от сцената на събитието Baby2Baby в Западен Холивуд преди дни, Тайлър Пери разкри, че 41-годишната херцогиня лично е обикаляла магазините, за да намери бебешка храна по време на недостига ѝ в Америка по-рано през годината.
 
По думите на режисьора, той е бил помолен от негов служител да намери храна за детето му по време на кризата. Търсенето на Пери обаче било безуспешно, което го накарало да се обърне към своите добри приятели Меган и принц Хари. По това време двамата са били във Великобритания заради погребението на кралица Елизабет II, но това не спряло Маркъл да направи всичко възможно, за да помогне на нуждаещото се семейство. Тя потърсила необходимата храна и в магазините във Великобритания, като все пак успяла да я намери и да я достави в Америка.
 
Меган и Тайлър Пери имат дългогодишно приятелство и са известни с взаимната си помощ. Докато херцогинята и принц Хари започваха новия си живот в САЩ след напускането си на кралския двор през 2020 година, именно Пери им предостави имението си в Лос Анджелис. Двамата живееха там заедно с Арчи в продължение на няколко месеца, преди да си закупят собствен дом в Монтесито. Там те посрещнаха и второто си дете – дъщеря си Лилибет Даяна, която се роди през юни 2021 година.
 
В интересен развой на нещата, Меган наскоро разкри, че тя и принц Хари никога не били срещали Пери, преди той да им предостави дома си. В есенното издание на списание The Cut, водещата на подкаста Archetypes казва, че с режисьора се свързали през 2018 година по време на сватбата ѝ с Хари. Тогава той ѝ написал, че се моли за нея и разбирал какво означава този брак и винаги ще бъде насреща за помощ и съвет.
 
Още за жеста на Меган Маркъл и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase