Снимка: bTV

Шампионката от „Фермата“ 6 Хепи Ванче отново трябва да защити славата си на непобедим играч. Яхтената стюардеса ще се бори за оцеляването си и в новия сезон на риалитито, в който си създаде много врагове с постоянното си мрънкане.

На женска битка я привика самоуверената и силна хандбалистка Камелия.

"Хепи е рекордьор по победи на Арената и финалист. Но аз съм горделива спортистка и искам да развенчая мита, че тя е непобедима. Не я харесвам. Много говори, но не желае да се научи на фермерски умения. Иска само да се цопне в джакузито и цял ден да пие просеко. Ваня живее в неин си измислен свят. Тя е една объркана жена на средна възраст, която има нужда от любов и подкрепа", отсече Камелия.

Огромната самонадеяност на хандбалистката обаче се стопи и тя се почувства предадена, след като стана ясно, че много от участниците, които уж не можеха да търпят постоянните оплаквания на Хепи Ванче, ще я подкрепят на предстоящия дуел в събота. Сред тях е и един от най-добрите приятели на Камелия в стопанството - строителят Калин, с когото опонентката й успя да се сближи в последните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase