БГНЕС

Историята на Меган Маркъл и принц Хари ще бъде показана пред целия свят отново, но този път в документален филм.

 
Множество източници съобщават, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече са готови с проекта и дори са определили дата за премиерата. Филмът е режисиран от номинираната за „Оскар“ Лиз Гарбъс и ще се появи в платформата Netflix през този декември, навреме за Коледа. Засега точната дата не е известна, но се очаква тя да бъде обявена в следващите дни, когато се постигне и споразумение със стрийминг платформата, която се подготвя за богат празничен сезон с нови филми.
 
Договорът на Меган и Хари с Netflix, който се оценява на няколко милиона, беше подписан още през 2020 година. По това време от New York Times обявиха, че двойката се представлява от компанията им Archewell, под чиято шапка ще се продуцират и разпространяват различни проекти, включително документални филми и поредици, игрални филми, шоута със сценарий и програми за деца. Всичко това ще бъде достъпно в следващите години в платформата Netflix.
 
В интервю за Variety, дадено по-рано през годината, Меган зачекна темата за това какво ще бъде показано в документалния филм за живота ѝ с Хари. Тя заяви, че най-накрая е намерила човек, на когото да разкажат историята си, макар Лиз Гарбъс да променя малко нещата, за да има повече драматизъм и да бъде по-интересно за зрителя. „Но не се притесняваме от това. Поверихме историята си на трети човек и това означава, че трябва да видим как той ще я разкаже през своя поглед“, категорична е Маркъл.
 
Докато тя има опит пред камера, принц Хари за първи път се забърква в подобно нещо. По думите на съпругата му, целият процес е бил много интересен за него. Що се отнася до завръщането ѝ към старите начинания, Меган заяви, че е било вълнуващо отново да се потопи в креативен свят и да види как хората работят заедно, за да създадат една история.

Още за филма на Меган и Хари, както и други новини от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase