Getty

Ким Кардашян и Кайли Дженър си организираха стилна семейна вечер на ежегодната галавечер Baby2Baby, на която основателката на SKIMS получи специална награда.

Събитието Baby2Baby в Лос Анджелис се организира за набирането на милиони долари за деца в нужда. До момента Кардашян е дарила повече от 5 милиона долара за каузата, а тази година тя и съоснователите на SKIMS Ема и Йенс Греде дариха още един милион. Освен с щедрия си жест, риалити звездата се отличи и с перфектен избор на рокля, който ни напомни, че манията по Барби все още е жива.
 
Ако си спомняте това лято, звезди като Меган Фокс, Лизо и част от семейство Кардашян носеха розово без прекъсване, а марки като Valentino превърнаха цвета в един от своите повтарящи се мотиви. Също така няма как да забавим онези снимки на Марго Роби и Райън Гослинг от снимачната площадка на филма „Барби“, който се очаква следващата година.
 
Barbiecore Beauty – задължителната тенденция за лятото

Парис Хилтън, ти си истинска Barbie!

Прически за лятото: Меган Фокс вече не е розовото Барби
 
Сестрата на Ким – Кайли Дженър – също не отстъпваше по стил, но беше в малко по-тъмната гама. Тя избра черна рокля с гол гръб и халтер деколте от Loewe. Двете млади майки бяха придружени от собствената си майка – Крис Дженър – която носеше черна флорална рокля от Ellie Saab.
 
Още за най-сексапилните майки на червения килим и други новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase