БГНЕС

Дженифър Анистън не смята вече да крие естествените си кичури, показвайки на целия свят, че една дама може да бъде красива и без намесата на фризьор или топлинни уреди.

53-годишната актриса позволи на феновете да надникнат в рутинната ѝ грижа за коса, правена всеки път след измиване, публикувайки видео в социалните мрежи. За целта Анистън се разкри в целия си натурален блясък, който, можем да кажем, е също толкова красив, колкото и този за червения килим.
 
Във видеото, споделено преди няколко дни, актрисата посяга към нежно масло за коса, разбира се, от собствената си марка LolaVie, което нанася на мокрите си кичури. След като е сигурна, че косата ѝ е добре хидратирана, Анистън показва няколко уверени пози пред камерата. Чрез използването само на пръстите си и без допълнителни утежняващи продукти, звездата успя да постигне прическа, за която мнозина от нас мечтаят.
 
В описанието актрисата, която създава тенденцията за прическата „Рейчъл“ още през 90-те години на миналия век, се похвали, че перфектната ѝ визия се дължи единствено и само на изсушаване на въздух и малко олио за коса. Макар Анистън да използва продукт от собствената си марка, ефектът може да се постигне и с вашето любимо масло, стига да не е точно направено за вашите кичури, текстура и проблеми, с които се борите.
 
Освен че успя да впечатли феновете си, Дженифър привлече погледите и на част от известните си последователи, включително Наоми Уотс, Мишел Пфайфър и Рита Уилсън. „Обожавам това и обожавам теб“, написа пък Джулия Робъртс, а Джена Дюан допълни: „Ти си най-прекрасната естествена богиня“.
 
Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и други звезди, които нямат пластични операции

Дженифър Анистън е на 51, но изглежда на 30 години – каква е тайната ѝ?
 
През септември Анистън отпразнува една година от пускането на първите продукти от марката LolaVie, допълвайки към тях две нови попълнения – шампоан за възстановяване и балсам. По това време тя даде интервю пред списание People, в което разкрива как марката ѝ е помогнала да промени грижата за косата си и да приеме естествената си къдрава текстура.
 
Още за рутината на Дженифър Анистън, както и други новини за звезди ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase