Снимка: bTV

Страховито наказание отнесе една от участничките във "Фермата". Гимнастичката Валерия беше вкарана в карцер за 48 часа, след като беше обявена за най-безполезен участник в стопанството през последните дни. "Титлата" й връчи фермерът на седмицата Веселка, без да подозира колко тежка санкция очаква спортистката.

Валерия беше заключена в празната къща на бившя отбор „Нови надежди“, чиито прозорци са заковани, а през процепите се процежда слаба светлина. В следващите два дни тя ще носи раирани затворнически дрехи и ще получава оскъдни порции. Ако й се доходи до тоалетната, ще трябва да използва цукало. Пред деня ще има право само на три излизания от 15 минути. "Прецакана съм, но няма да мрънкам“, заяви Валерия, а очите й се напълниха със сълзи.

За разлика от нея, полицаят Евгени беше обявен за най-работливия участник на седмицата и за награда получи плеър с любимата си народна музика. В събота той ще излезе на Арената, за да се бори за мястото си в риалитито. За съперник посочи литовеца Влад.

„Може би Евгени си мисли, че съм най-слабият в групата. Но не е хубаво да ме подценява. Аз съм скрита лимонка и усещам, че съм по-силен от повечето хора тук“, заяви опонентът му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase