Снимка: БГНЕС

 Мемоарите на принц Хари, които ще бъдат публикувани на 10 януари 2023 г., ще бъдат доста хладно приети от обществеността. Такова мнение изрази кралският експерт Кинси Скофийлд. Според него, въпросът тук е не само в съдържанието, но и в загубеното време. Според лектора книгата е трябвало да излезе веднага след Мегзит.

„Кралското семейство винаги е обръщало специално внимание на своя имидж и репутация... Дворецът страда много повече от книга с призраци, написана от някой от името на принц Хари. Проектът щеше да бъде добре приет, ако беше пуснат на пазара след като се заговори за Мегзит. Всичко, което видяхме оттогава от тези двамата (от Хари и Меган), е безкрайна обиколка на оплаквания. Мисля, че широката публика е уморена и от двамата“, казва Кинси Скофийлд.
 
Според Daily Mail Хари може да отлети до Обединеното кралство, за да популяризира мемоарите си в началото на 2023 г. „Нека просто кажем, че това няма да е благоприятно за една спокойна семейна Коледа“, каза източникът пред изданието.

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Как живеят в Монтесито Меган Маркъл и принц Хари?

Принц Хари пред ултиматум – кралското семейство или Меган Маркъл

 
Всички виждат, че откакто принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските си правомощия и се преместиха да живеят в Съединените щати, те редовно вдигат нови скандали в пресата.
 
Първо херцозите на Съсекс дадоха интервю на Опра Уинфри, в което критикуваха кралското семейство, а сега създават подкасти и издават мемоари, където не заобикалят темата за отношенията си с титулуваните си роднини.
 
Още за мемоарите на принц Хари и защо на хората им писна от оплакванията им с Меган Маркъл - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase