БГНЕС

2022 официално е годината на Риана и нейните фенове!

 
След като стана майка за първи път през лятото, след това се завърна към музиката с песента Lift me Up от новия филм „Черната пантера: Уаканда завинаги“, изпълнителката зарадва почитателите си и със звездно модно шоу. В допълнение към Кара Делевин и Ирина Шейк, на 9 ноември зрителите на Amazon Prime ще видят в действие и Джони Деп.
 
Новината беше първоначално съобщена от TMZ, след което беше потвърдена от още няколко източника. Според тях, Деп ще вземе участие в един от сегментите за известни личности, в които преди това са се включвали имена като Синди Крауфорд и други.
 
59-годишният актьор ще носи дизайни от мъжката колекция на Savage x Fenty, което ще го направи първият мъж в историята на шоуто, който ще се разходи по модния подиум.
 
Джони Деп и Алис Купър превземат София

Очаквана изненада: Джони Деп все пак се среща с адвокатката си
 
Източниците споделят, че Риана лично е помолила Деп да вземе участие в дефилето, като и двамата били много развълнувани от момента. Засега обаче нито изпълнителката, нито актьорът са коментирали новината. Това не е никаква изненада, тъй като барбадоската красавица обича да държи детайлите около шоуто си в пълна тайна до самата премиера. В официалния трейлър на дефилето Джони не се вижда, нито пък се споменава за неговото участие.
 
Още за Джони Деп и други любопитни новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase