Снимка: bTV

Две красиви, синеоки бебета, облечени като за модно ревю, се превърнаха в атракцията на „Фермата“. Малките Мадлен и Николай влязоха в стопанството като истински модни икони, носени на ръце от родителите си и умилиха до сълзи участниците.

Момченцето и момиченцето са внучета на тазгодишните наставници в стопанството - легендарните фермери Бети и Ники, които всяка седмица дават задачи на риалити героите и след това оценяват как са се справили. За пръв път от началото на предаването те влязоха през портите с многобройната си челяд, сред която се открояваха най-малките и най-сладки членове на фамилията им.    

Появата на бебетата разплака някои от участниците, които отдавна не са виждали собствените си деца. Много от тях се отдадоха и на спомени за детството си, което не е било леко. Веселка, шампионката от петия сезон, призна, че с брат си и сестра си са се трудили на село от съвсем малки. Хлебарят Чавдар разказа за развода на родителите си, който му е нанесъл тежка травма, а диетологът Влад -  за конфликтното семейство, в което е израснал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase