Снимка: БГНЕС

Миналата година Арми Хамър се забърка в сериозен сексуален скандал, в резултат на който актьорът загуби буквално всички филмови проекти.

Тогава жена обвини звездата в сексуално насилие и след това заведе официално дело срещу него. Тя каза, че актьорът я е изнасилвал четири часа и е удрял главата й в стената.

Освен това личната кореспонденция на Хамър по-късно изтече в мрежата, където той открито заяви, че се възприема за канибал и иска да вкуси кръвта на друга своя жертва.

По-късно други момичета обвиниха звездата в сексуален тормоз, но той отрече всичко.

След многобройни обвинения Арми Хамър загуби не само многомилионни договори, но и филмови роли. Изглежда, че нямаше как да се влоши още повече положението му, но ето, че се оказа, че Хамър отново е съден. И този път заради неплащане на задължения. 

Предполага се, че актьорът дължи на финансовата компания American Express 67 хиляди долара, които той и бившата му съпруга Елизабет Чеймбърс  са похарчили от кредитната си карта. Задължението включва балансови преводи и авансови плащания, а самата обща сметка е от 2011 г.

Между другото, бившите партньори все още са женени, въпреки че по-рано, като избухна скандала, обявиха раздялата си.

Според източници, Хамър ще реши проблема с дълга едва след като бъде решена процедурата за официален развод с Чеймбърс. Изглежда, че звездната двойка все още не е уредила въпросите с попечителството над децата и подялбата на имуществото.

Всъщност някогашният актьор е син на бизнесмена Майкъл Арманд Хамър и правнук на петролния магнат Арманд Хамър. Според някои твърдения обаче, баща му е отказал да му помага, както и го е изключил от семейния бизнес.

Адвокатът на Арми обаче твърди, че не знае за подобно нещо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase