Getty

В новата книга на Том Бауър „Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“ авторът излага своята теория защо херцогът на Съсекс, който, както знаете, имаше много романи, избра Маркъл и ѝ направи предложение за брак.

Писателят твърди, че Хари е дълбоко травмиран човек в детството. Смъртта на любимата му майка, принцеса Даяна, остави огромен отпечатък върху целия му по-нататъшен живот и оказа огромно влияние върху развитието на неговата психика. Херцогът на Съсекс израства като неспокоен и тревожен тийнейджър.
 
Меган Маркъл, която започна да проявява дълбок интерес към живота на британското кралско семейство, много преди да срещне Хари, добре осъзнавала всичките му слабости. И именно това ѝ помогнало да спечели бъдещия си съпруг от първата среща.
 
„Той също така е психологически травматизиран от отношението към баща му и майка му и по-нататъшния роман на принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс и публичното отразяване на всичко това в пресата“, каза Бауер. Но по време на повратната точка в живота му Хари беше само на 12 години.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

5

probi

преди 3 месеца

Омръзнаха отдавна новините за това семейство.Спрете се вече!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Завалията, жив да го оплачат! Сън не ме лови!

3

Анонимен

преди 3 месеца

DMS HARRY. Аз съм беден Уиндзорски принц с наследство за милиарди лири, натирен да живее в Канада. Мама почина, баба и дядо също. Моля, помогнете! Много съм депресиран!