Снимка: БГНЕС

Принц Хари преглежда наново мемоарите си и ще направи някои промени в книгата - от уважение към покойната си баба кралица Елизабет, която почина на 8-и септември в Балморал.

Става ясно, че заради това публикуването на мемоарите ще се забави и те ще бъдат пуснати на пазара чак през 2023 г.
Първоначално беше потвърдено, че книгата ще излезе през есента на тази година.
 
Източник на "Page Six" казва, че големият въпрос е дали Хари ще премахне всичко лошо, което е написал за брат си принц Уилям, баща си крал Чарлз Трети и съпругата на баща му - Камила.
 
"Кой знае какво ще бъде променено. Той никога не би написал нищо лошо за кралицата. Той винаги е изпитвал крайно уважение и любов към нея", посочва източникът. 
 
Казва се още, че почти сигурно мемоарите ще бъдат забавени, което се прави от уважение към кралицата.
"Абсолютно няма начин книгата да излезе през тази година. Трябва само да погледнете кралското семейство, за да видите колко емоционални са те. Това е въпрос на уважение към Нейно Величество - като баба на принц Хари и негова кралица", споделя източникът.
 
Какво още казва той четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 месеца

Извива ръцете на баща си с тая книга...

8

Анонимен

преди 2 месеца

То толкова много е дъвкано за техния живот,че каквото и да напише ще е безинтересно.Не трябва да се преиграва,но,а той използва потеклото си за пари,защото няма друго да предложи.

7

ПроСоТо

преди 2 месеца

тоя Харис извади късмет с бабалъка си..Явно го е обичала,въпреки че го е правила "с възмущение", и за това не му е спретнала "случка" като на майка му..А пък и са го набутали "в трета глуха" във вокзала на "Короната",така че..тоя път "Двореца" си е спестил малко кръвопролитие...Аз обаче не очаквам тоя титаничен труд да види бял свят поне сега..Прав е колегата долу-като чукне 60-70,тогава да издава мемоари рижавия..