Снимка: Getty

Чарлийз Терон краси корицата на новия брой на списание Harper's BAZAAR, а в интервюто твърди нещо интересно, а именно, че не се смята за толкова известна като Ким Кардашян

Красивата, 47-годишна холивудска звезда и носителка на "Оскар" обяснява пред изданието, че никога не е изпитвала глобално внимание към персоната си, подобно на риалити суперзвездата от клана Кардашян. Чарлийз споделя: "Никога не съм имала нивото на славата на Ким Кардашян, въпреки успеха си."

Терон, която се радва на кариера в Холивуд вече повече от 25 години допълва: „Чувствам се, че се намирам на място в живота и кариерата си, на което дори да работя повече, това няма да промени нивото на славата ми. Просто никога не съм била от звездите от ранга на Ким Кардашян."

Въпреки това, актрисата от „Чудовището“, която в момента е необвързана, но има две  осиновени дъщери Джаксън и Август, продължава да обяснява, че славата й е отворила много врати в живота, но че в наши дни майчинството е това, което означава много повече за нея.

Вижте снимките от новата фотосесия на Чарлийз в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

15

добри кифли хахха

преди 2 месеца

зомби актриси нормалн почват и зомби стават зомбират около тях

14

Тя иронизира

преди 2 месеца

по интелигентен начин. Визира ,че ако си *** и пошъл днес си по-известен. Американците много, не харесват клана Кардашиян. За тях те са нещо като семейството на Софи Маринова тук.

13

Анонимен

преди 2 месеца

За мене филма с нея North County й е най добрия. А тая косатка Кардашиян, която преспа с половината афроамериканци не искам да я коментирам