Броснан със съпругата си; Снимка: Getty

Пиърс Броснан позира със синовете си Дилън и Парис за корицата на новия, октомврийски брой на GQ, Великобритания. На някои от снимките Пиърс и наследиците му носят еднакви дрехи в неутрални цветове на марката Fear of God, с които изглеждат невероятно.

25-годишния Дилън и 21-годишният Парис са двете най-малки деца на 69-годишния актьор и са от брака му с неговата втора съпруга Кийли Шей Смит.

На друг кадър Броснан носи изящен костюм на Dolce & Gabbana с червени бижута на ревера и джобовете, докато позира на плажа. Парис, от своя страна, носи сребърно сако с пайети от същата модна къща, докато по-големият му брат е съчетал прозрачно поло с палто от изкуствена кожа.

Братята позират гордо до баща си в интервюто, наричайки звездата от „Mamma Mia!“ „най-хубавото момче“, което познават.  

„Винаги съм мислил, че има много приятели, докато растях, защото хората идваха при него на улицата и … той говореше с всички наистина дълго време“, казва Дилън пред списанието, отбелязвайки, че не е обичал да казва на никого кой е баща му.

Дилън, който работи като модел, споделя и как е преминало детство им с брат му, прекарано между домовете на Броснан в Лос Анджелис и Хавай.

Снимките на актьора със синовете му, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 месеца

Щото и той е дядка.

1

Анонимен

преди 2 месеца

А защо токава слагате снимака с баба му?