Снимка: БГНЕС

През юни Шакира и Жерар Пике обявиха, че са се разделили.

Двамата бяха заедно от 2011 г. и имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г.
 
Сега певицата споделя, че раздялата предизвикала голямо медийно внимание и тя не успяла да защити децата си от това, както ѝ се искало.
 
"О, наистина ми е трудно да говоря за това, лично на мен; особено, като се има предвид, че това е първият път, в който коментирам ситуацията в интервю. Останах тиха и просто опитах да анализирам всичко. И, да, трудно е да говоря за това, особено защото още преминавам през него, защото съм публична личност и защото нашата раздяла не е обикновена раздяла. И също - трудно е не само за мен, но също за моите деца. Невероятно трудно. Има папараци, които къмпингуват навън пред къщата ми 24/7. И няма място, на което мога да се скрия от тях с децата ми, освен моята собствена къща. Знаете, не можем да се разходим в парка като обикновено семейство или да отидем да ядем сладолед или да направим каквото и да е, без папараците да ни следват. Така че е трудно. Опитах да прикрия ситуацията от децата ми", коментира тя пред списание "Elle".
 
Какво още сподели тя четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 месеца

"с децата МИ, с МОИТЕ деца..." пък аз си мислех че са ТЕХНИ

2

хихихи

преди 2 месеца

Пике остави питомното, да гони дивото. Ахмак!

1

Ми......

преди 2 месеца

Има по млади от Шакира ....както и да си върти дупето ....е стара чанта !А Пике му е светнало , че иска 18...20 годишни !!!!