БГНЕС

Бен Афлек не спестил думите си към Дженифър Лопес по време на сватбата им.

След като се ожениха първо на интимна церемония в Лас Вегас през юли, влюбените решиха да направят още една сватба през август. Този път събитието се състоя в дома на актьора в Джорджия, а на него присъстваха всички близки и приятели на младоженците. Един от тях е Кевин Смит, който описва деня като „прекрасен“. Сега той споделя малко повече детайли около самата сватба и тридневните празненства.
 
„Той е един от най-любимите ми писатели в света. Написа обета си, и двамата написаха сами обетите си, но той написа огромна реч, която прочете на Дженифър по време на сватбата. Казаното беше спиращо дъха. И беше дълго. Това беше едно от любимите ми неща – написа реч, дълга 12 страници“, споделя Смит. Допълва, че всяка една дума е била впечатляваща и вдъхновяваща.
 
52-годишният режисьор казва, че през цялото време е слушал внимателно със сълзи в очите. Според него, дори бездушен робот е щял да се разчувства на церемонията и да повярва в истинската любов.
 
„Беше като приказен край. Дженифър има безупречен вкус, цялото място изглеждаше прекрасно. Тя изглеждаше фантастично. Всички изглеждаха фантастично“, казва още Смит.
 
Още за обета на Бен Афлек ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase