Снимка: Getty Images

Принц Уилям трогна почитателите си с емоционално послание за баба си.

Кралица Елизабет Втора почина в четвъртък следобед в резиденцията си в Балморал, Шотландия.
 
Принцът каза, че скърби за баба си, но и е благодарен, че той, съпругата му Кейт Мидълтън и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са прекарали много време с нея и са си създали спомени.
 
"В четвъртък светът изгуби необикновен лидер, чиято отдаденост към страната и британската общественост беше безусловна. Толкова много ще бъде казано в следващите дни за значението на нейното историческо царуване. Аз обаче изгубих баба си. И въпреки че скърбя за загубата, аз също се чувствам невероятно благодарен. Имах предимството да черпя от нейната мъдрост и увереност до влизането в петото ми десетилетие. Съпругата ми 20 години получаваше нейните напътствие и подкрепа. Трите ми деца прекарваха празниците с нея и създадоха спомени, които ще помнят цял живот. Тя беше до мен в най-щастливите ми моменти. И тя беше до мен в най-тъжните дни от живота ми", написа той в Instagram.
 
Останалата част от посланието четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 месеца

Дрътите сатанисти си отиват полека, дори преливането на свежа кръв и сменянето на органи не може да им даде много по-дълъг живот. Жалко е че пукналите сатани се заменят с нови, като този.

9

Анонимен

преди 4 месеца

8-за съжаление те прекалено много се интересуват от нас, затова са се впили като комари. Забрави да те оставят на мира.

8

Пука

преди 4 месеца

ми за тия рептили. Те не се интересуват от нас, защо ние да се интересуваме от тях?