БГНЕС

Дженифър Гарнър най-сетне успя да се отърве от четвъртото си дете. Това заключение направиха много от феновете на актрисата след като мина сватбата Бенифър. Според някои, в много моменти тя е била по-скоро майка, отколкото съпруга и бивша за Бен Афлек.

Актрисата сложи край на отношенията им през 2017 г., след 12-години брак. Макар двамата да се разведоха, тя продължи да поддържа приятелски отношения с любимия на Джей Ло. И неведнъж се опитваше да му помогне в борбата с алкохола.

През 2018 г. Гарнър помогна на Афлек да влезе в клиника, където премина рехабилитация. И макар някои да твърдят, че през последните години той е бил голямо бреме за нея и нещо като четвърто дете, което си иска своите грижи, тя най-вероятно се радва за това, че той продължава живота си в положителна насока.

В интернет вече изтекоха снимки, на които се вижда, че трите деца на Дженифър и Бен – Вайълет, Серафина и Самуел (на 16, 13 и 10), са шафери на татко си. И всички носят специални одежди, също както и близнаците на Лопес.

И макар бившата съпруга на актьора да комуникира с него дори и след раздялата и заедно да се грижат за децата, тя не присъства на неговата сватба. Като за момента не е ясно дали тя е получила покана.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase