Снимка: Getty

Никола Пелц най-накрая реши да проговори публично относно слуховете за напрежение между нея и Виктория Бекъм.

Милиардерската дъщеря се омъжи за Бруклин Бекъм през април тази година, като малко след това се появиха твърдения, че не се разбира с известната си свекърва. По думите на различни "източници", двете дами не можели да си поделят любовта на Бруклин, като Виктория се ядосвала, че не вижда сина си и смятала, че съпругата му го обсебва и отделя от останалите му близки.

Според множество медии, цитиращи близки до известната фамилия, Бруклин и Никола не се присъединили към ваканцията на семейство Бекъм именно заради студената война между двете дами. Преди месец Дейвид и Виктория заведоха останалите си деца - Харпър, Ромео и Бруклин - в Хърватия, където се насладиха на пътуване с яхти, топлото слънце и местната кухня.

Търканията между Никола и Виктория, според източници, започнали още преди сватбата, което превърнало организацията на щастливото събитие в ужасен кошмар. По думите й, актрисата не е искала дизайнерката да се меси в плануването на церемонията, което сериозно наранило г-жа Бекъм.

Малко по-късно Пелц публикува снимка в блога си, на която е със сълзи на очите. В придружаващото описание, тя говори за токсична връзка, но без да споменава името на Виктория. Пише, че родителите й са я възпитали да не показват емоционалната си страна, защото по този начин хората много лесно могат да я наранят и да разбият сърцето й.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase