Снимка: БГНЕС

Американската актриса Ан Хечи почина седмица след като беше тежко ранена при автомобилна катастрофа. Новината беше потвърдена от семейството й, след като преди това обявиха, че тя ще бъде свалена от животоподдържащи апарати., съобщи The Guardian.

Лекарите не даваха добри прогнози за здравословното й състояние. Хечи е шофирала автомобила си и се е блъснала в къща на 5 август, с което е предизвикала пожар в западен район на Лос Анджелис.

Органите на реда разкриха, че в кръвните изследвания на звездата е имало следи от наркотици.

Ан Хечи е известна с филми като "Дони Браско" с Джони Деп, римейка на "Психо", ъдето влиза в ролята на Марион Крейн. Бе екранна партньорка на Харисън Форд в "Шест дни, седем нощи". Ролята й в сериала "Друг свят" й носи награда "Еми". Също така тя е майка на двама сина, а партньорка в живота й за три години бе телевизионната водеща Елън Дедженеръс.

Още по темата

Мнозина се надяваха, че Хечи ще се възстанови, след като близък до актрисата съобщи първоначално, че е в "стабилно" състояние. Пожарникарите казаха, че тя е говорила с тях, докато е била измъквана от останките на автомобила и откарана в болницата.

Но актрисата малко след това загубила съзнание и на 8 август стана ясно, че тя е в "изключително критично състояние" и е изпаднала в кома.  Семейството й каза в изявление, че не се очаква тя да оцелее и че тя е държана на животоподдържащи апарати, за да се определи дали органите й могат да бъдат дарени.

През 2001 г. Хечи публикува мемоари, в които подробно се описва нейното бурно израстване като най-малкото от пет деца в семейство, което се мести 11 пъти през нейното детство, отбелязва още изданието.


 

Коментари Напиши коментар

21

SS

преди 1 месец

До 19 Холивуд е пълен със такива всевъзможни класики в киното които главицата ти, пълна с беге соц шлагери само може да си мечтае, невзрачното и импотентно беге кино не може да се сравнява дори с един прос терминатор примерно, да не давам още примери! Да ме прощават радетелите на българщината😁

20

Хейч, не Хечи

преди 1 месец

Според уикипедия

19

Анонимен

преди 1 месец

Какво става с тоя свят, много хора да шофират след употреба на наркотик. Това говори за голямо отслабване на психиката при много хора. Максимализма в Холивуд не прощава.