Снимка: БГНЕС
Меган Маркъл се страхува, че принц Хари ще се завърне в кралското семейство, ако двамата отидат на посещение в имението Балморал, Шотландия, където кралица Елизабет Втора почива всяко лято.
 
Меган знае, че Хари изпитва носталгия по дома от известно време. Херцозите на Съсекс трябва скоро да отидат в Балморал, за да се видят с кралицата.
 
"Това е горчиво-сладка покана за Меган, защото от една страна, това подсилва нейната увереност и тази на Хари, че те все още са част от семейството. Но след толкова много време далеч, тя се страхува, че Хари ще бъде примамен отново в групата и ще иска да се завърне във Великобритания", посочва източник на "Closer".
 
Източникът добавя още, че Меган не се съмнява в това, че Хари е отдаден на идеята двамата да прекарат остатъка от животите си в САЩ. Но тя се тревожи от тези визити и как те влияят на съпруга ѝ.
 
От какво още се страхува Меган четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

След забежката в зоопарка Може да реши, че е време да смени съпругата от планетата на май муните с някоя по-еволюирала

9

Бачо

преди 1 месец

Най-после ще му дойде акъла!

8

Снежана Василева

преди 1 месец

Както винаги пишещите използват каруцарски език. Но госпожата с право се притеснява. Всичко постигнато нечестно и с цел винаги свършва бързо. А мястото й не е там където се е намирала. Трябваше да се знае че кръвта вода не става. А и с тази нейна рода.Човек трябва да си знае мястото но за това е нужен интелект а не само върти д...е.