Снимка: БГНЕС

 Има голяма драма между семействата на младоженците Никола Пелц и Бруклин Бекъм.

Отношенията между двете фамилии не се развиват добре.
 
В началото на месеца беше съобщено, че Никола и майката на Бруклин - Виктория, не се разбирали добре и почти не комуникирали.
 
От "Page Six" сега съобщават, че проблемът не е само в двете дами, а като цяло двете семейства не се разбират.
 
"Виктория и Никола са само странична щета. Не е само заради двете жени, а е заради двете семейства. Очевидно е, че има проблем между двете семейства. Всеки трябва да намери мястото си. Просто те не установяват връзка все още", посочва източник от Палм Спрингс пред изданието.
 
Бруклин се разбира с родителите на жена си. Но има напрежение, тъй като Никола може да използва финансовите средства на семейството си, за да създаде собствена модна марка Peltz-Beckham, което не се харесвало на Виктория.
 
"Мисля, че на Никола и майка ѝ им хрумват идеи, а баща ѝ Нелсън може да финансира всичко и казва "да"! Но за Дейвид и Виктория, това трябва да има някакво съдържание", посочва източникът.
 
Освен това, Вики и Дейвид са по-старомодно семейство и държат на ценностите. Те смятат, че всеки сам трябва да намери своя път в живота и затова са карали Бруклин да работи в кафене.
 
Още за враждата четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

9

анонимен

преди 7 месеца

До Мустафа Карадайъ Добре му познаваш инструмента,да не те е таковал ?

8

наблюдател

преди 7 месеца

До Анонимен 8 Явно и ти имаш нужда от дойка.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Чудя се Вики как е откърмила 3-*** сина и 1 щерка, сигурно е ползвала дойка.. Не се вижда дори и зачатък от бозки... Най-лошото е, че и старият Бекъм иска да суче, може и на него да му наема дойки да стои мирен :)