Снимка: БГНЕС

Бельо на принц Хари, което той носел по време на едно от безпаметните партита в Лас Вегас, отива на търг. То е на бивша стриптийзьорка, която е присъствала на него и сега смята да припечели някой долар.

Казват, че всичко, което се случва в Града на греха, си остава там. Уви, това не важи за сина на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна. След като преди години медии публикуваха негови папараши снимки от разгула му там, днес някой може да се сдобие с черните му слипове. Само по тях той бе щракнат да купонясва. А след това се появиха и кадри, на които е гол. 
 
Кари Райхърт, която работела в нощен клуб в Лас Вегас по времето, когато принц Хари бил там, твърди, че той й е дал бельото си. Това станало след като се съблякъл гол в хотелски апартамент. Случката е отпреди 10 години, когато наследникът на британския кралски двор създаваше много ядове на Елизабет Втора. 
 
По думите на стриптийзьорката, бельото на Хари е последното, което е останало от забавния принц. Пред The ​​Mirror блондинката споделя, че след като той улегнал и се омъжил, вече е доста досаден. 
 
Жената смята да се върне в популярния Hustler Club, където британският монарх  е купонясвал по гащи - през далечната 2012 г. Именно на емблематичното място ще бъде разигран и търгът за тях. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Carrie Royale (@carrieroyale)

 
Още за търга с веща на принц Хари  четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase